1. Waarin bent u geïnteresseerd?


2. Een korte toelichting

3. Uw gegevens

De voordelen

  • 23.000 klanten gingen u voor
  • Professioneel NCP-gekeurd systeem
  • Lage aanschaf
  • Professionele service
  • Meldkamer van Securitas
  • Vakkundige montage
  • Draadloos systeem
  • Deskundig advies

Ervaringen

Dhr. C. Bas uit Warmenhuizen vertelt:

Ik ben heel tevreden met apparatuur van uw huisveilig, de installatie is vlot verlopen en werk goed.
Ik heb voor deze installatie gekozen omdat ik al een tijdje op zoek was naar een inbraak alarm.
Er was toen een actie dat uw huisveilig een gratis installatie weggaf, en dat sprak me wel aan.
Ik heb er dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Dhr. E. van den Dool uit Woerden vertelt:

Wij hebben nu 2 maanden ons huis beveiligd met een alarmsysteem. We hebben allereerst een duidelijke voorlichting gehad, daarna heeft een installateur het hele systeem keurig in ons huis aangebracht en ons de nodige uitleg gegeven over hoe alles werkt.
Waar wij ontzettend blij mee zijn is, dat als we toch weer de fout in gaan, we altijd vriendelijk te woord worden gestaan door de alarmcentrale. Geen enkel verwijt of gemopper en dat maakt voor ons dat we extra genieten van onze veiligheid in ons huis.

Mevr. D. van Rosmalen uit Breda vertelt:

Ondanks dat we ons nooit echt onveilig hebben gevoeld in ons huis hebben we toch een alarmsysteem aangeschaft. Het is een heel fijn gevoel dat als er iets mocht gebeuren terwijl wij er niet zijn, als bijvoorbeeld een brand die uitbreekt, dat het alarm dan af zal gaan, dat er iemand zal gaan kijken, maar ook dat er mensen op de hoogte zijn van het feit dat onze twee hondjes dan nog binnen zitten. Ook slaap ik toch een stuk lekkerder als mijn vriend zo nu en dan voor zijn werk op reis moet. Wij zijn erg blij met ons alarmsysteem.

Dhr. R. Vos uit Arnhem vertelt:

Wij hebben vooral een beveiligingssysteem van Uwhuisveilig.nl genomen voor mijn vriendin.
Zij is voor mij vanuit een dorp naar de stad verhuisd en voelt zich daar toch minder veilig, zeker omdat ik voor mijn werk regelmatig weg ben.
Wij geven maandelijks een redelijk bedrag uit aan loterijen, dus aan de minieme kans dat er iets heel positiefs gebeurt.
Dus waarom dan niet een kleiner bedrag uitgeven om de kans te minimaliseren dat er iets negatiefs gebeurt?

Dhr. W. de Geus uit Gouda vertelt:

De reden dat wij zijn ingegaan op het aanbod is gelegen in het feit dat er in Gouda vrij veel inbraken zijn en dat mijn vrouw zich, als ze 's avonds en 's nachts alleen in huis was,niet veilig voelde.
Het beveiligingssysteem neemt een stuk van die onveiligheid en het risico weg, met name ook door de koppeling met de meldkamer. ls er dan een alarm is wet je ook dat er wat mee wordt gedaan.
We zijn tevreden over de werking, de mogelijkheden en de uitvoering van het systeem.

Regiokantoren

Liever telefonisch contact?

Wanneer nog niet al uw vragen beantwoord zijn of u heeft liever persoonlijk contact dan kunt u uw gegevens achterlaten via onderstaand formulier. Wij nemen dan op het door u gekozen tijdstip contact op.

Bel mij

Woonhuisbeveiliging

Beveilig uw persoonlijke leefomgeving

Uw persoonlijke leefomgeving is erg belangrijk. Wanneer een ongewenst persoon deze omgeving betreedt, kost het tijd om hier overheen te komen. Een inbraak of overval kan zorgen voor veel emotionele schade. Daarom kunt u er maar beter voor zorgen dat uw woonhuis goed beveiligd is. De juiste woonhuisbeveiliging kan tegenwoordig niet meer ontbreken. Houd criminelen buiten de deur door middel van een alarmsysteem in combinatie met camerabewaking.

Soorten woonhuisbeveiliging

Woonhuisbeveiliging is een vrij algemeen begrip. Maar wat houdt woonhuisbeveiliging nou precies in? Woonhuisbeveiliging omvat alle beveiligingsvormen waarmee u criminelen buiten de deur houdt. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem. Wanneer iemand toch besluit uw woning te betreden, zal een alarmsysteem direct een immens lawaai uitzenden. De crimineel kiest direct voor het hazenpad, zonder dat hij of zij kostbare bezittingen uit de woning heeft kunnen meenemen. Maar een alarmsysteem is slechts een vorm van woonhuisbeveiliging.

Camerabewaking

Een andere vorm van woonhuisbeveiliging is camerabewaking. Door middel van camerabewaking zorgt u ervoor dat u altijd beschikt over bewijsmateriaal. Indien iemand uw woning betreedt, zullen de camera’s in en rondom uw woning de inbreker direct registreren. De kans is groot dat het beeldmateriaal later als bewijsmateriaal kan dienen wanneer de inbreker gepakt wordt door de politie.

Combinatie van beveiligingsvormen

Het is verstandig om verschillende vormen van woonhuisbeveiliging te combineren. Wanneer u kiest voor een alarmsysteem, zal de buurt direct gealarmeerd worden. Ook de inbreker zal opschrikken en het pand direct verlaten. Indien er ook beveiligingscamera’s in uw woonhuis aanwezig zijn, is de kans groot dat u bruikbaar beeldmateriaal van de crimineel heeft. Indien de politie te laat ter plaatse is, is de kans groot dat de crimineel naar aanleiding van de beelden later herkend zal worden. Zo krijgt de dief alsnog zijn of haar straf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de aanschaf van de juiste woonhuisbeveiliging? Informeer dan nu naar de mogelijkheden.